HATAY / İSKENDERUN - İstiklal Makzume Anadolu Lisesi

Ara

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürütücüsü olduğu “Okul Eğitim Akreditasyonu” isimli ve “2022-1-TR01-KA121-SCH-000061696” numaralı Erasmus+ projesi

May

Okulumuzun hayırseveri Selim Makzume öğrencilerimiz ve okulumuz ile ilgili geleceğe yönelik yatırım-destek projelerini bizlerle paylaştı, öğrencilerimizle sohbet etti, bilgi aldı.

May

26.147 proje arasından ilk 100'e kalarak İstanbul Finallerine katılma hakkı elde eden Teknofest takımımız ilk 8'e kalarak büyük bir başarı göstermiş ve belgeleri öğrencilere takdim edilmiştir.

KÖK DEĞERLER KURULU

Öğrencilerimizde kök değerler konusunda farkındalık oluşturmak adına seminer düzenlenmiştir. Seminerde bir çok sınıfımıza farklı zamanlarda "Adalet, Dürüstlük ve Dostuk " değerleri ile ilgili eğitimler verilmiştir. Eğitimleri gerçekleştiren öğretmenlerimizden Nazım Düz ve Arzu Alır'a teşekkür ederiz. Her bir değerin hayatımızda yer etmesini temenni ederiz.

Ara

İskenderun Kaymakamımız Sn. Murat Sefa Demiryürek ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali Haytaz okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Öğretmenlerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İnstagram sayfamızı takip ederek okul içeresindeki bir çok etkinlikten haberdar olabilirsiniz.

Ara

Okul etkinlekilerimizi paylaştığımız yeni İnstagram Sayfamız paylaşımlara başlamıştır.  Okulumuzu daha yakından takip edebilmek adına sizleri sayfamıza davet ediyoruz.

İnstagram Adresi: istiklal_makzume_al